Ansettelse av velferdsteknolog

ENDELIG

Svein Skårdal har nå startet i stillingen som koordinator for eHelse og velferdsteknologi i Kvinesdal kommune fra å være daglig leder ved Coverks. KvinaVita flytter samtidig inn i ny leiligheten over Coverks, som vil bli ny visningsleilighet for velferdsteknologi og kontor for Coverks. Synergien til Coverks er et spennende ledd fremover i utviklingen av Kvinesdal.

De første oppgavene han vil ta tak i vil være å bygge opp Kvina Vita igjen etter brannen og en kartlegging av kommunens tjenestetilbud. Svein sitt fokus vil være på tilrettelegging av teknologi og tjenestedesign til kommunens innbyggere og ansatte. Svein har en master fra Arkitekt- og designhøgskolen i Oslo (AHO) med en spesialisering innenfor digitalt design og tjenestedesign.

Etter studiet ble Svein ansatt på AHO under avdelingen for designforskning hvor han jobbet med design av sikkerhetskritiske systemer. Videre tok dette arbeidet han videre til ansettelse hos Ulstein hvor han i flere år jobbet med brukerorienterte og sikkerhetskritiske systemer til oljebransjen. Svein han også jobbet som konsulent i Oslo og på sørlandet. Den siste tiden har han jobbet med utvikling av tilbudet til Coverks i Kvinesdal, som et innovasjonshus for teknologi og design i Lister.

Svein ser paralleller fra sine erfaringer han tror vil bli verdifulle nå som han inntrer i stillingen som skal drive tjenestedesign og digitaliseringen fremover i kommunen.

VELKOMMEN TIL OSS

Previous
Previous

KvinaVita i Teknisk Ukeblad

Next
Next

Åpning av KVINAvita